Restylane skinboosters 1ml

Restylane skinboosters är en mycket effektiv och säker produkt för hudföryngring som förbättrar hudens elasticitet, struktur och ger huden en vacker lyster.

När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. .

Restylane skinboosters kan föryngra din hud genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån. Genom att tillföra hyaluronsyra återställs fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden. I vetenskapliga studier har Restylane skinboosters visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, på halsen, dekolletaget och ovansidan av händerna.

Behandling med Restylane skinboosters är en kurbehandling där tre behandlingar är det optimala för att nå maximalt och bästa resultat. Ofta gör vi på Royal Spa blandbehandlingar för att uppnå dina mål.

Restylane Skinboosters:

Återställer fuktbalansen

Ökar hudens elasticitet och struktur

Ökar hudens fasthet

Restylane skinboosters kan med fördel alterneras med Frax 1550 behandlingar. Din hy föryngras och resultatet har längre duration.

Vill du veta mera om hur vi  på Royal Spa kan hjälpa dig? Ring och boka en konsultationstid.

Tid: 50 min
Pris: 2 600 kr